گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

اقدام توطئه‌آمیز آمریکا ضد عراق با انتقال صدها خانواده‌ داعشی به الانبار

منابع مطلع از سوریه خبر دادند که آمریکا برای انتقال قریب الوقوع حدود ۳۰۰ نفر از خانواده‌های عناصر داعش از اردوگاه الهول در سوریه به استان الانبار عراق، برنامه‌ریزی می‌کند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۸ - ۰۲ مهر ۱۴۰۲ - 2023 September 24
کد خبر: ۲۰۵۳۵۶

به گزارش راهبرد معاصر،  شماری از شیوخ و بزرگان استان الانبار عراق نسبت به عواقب خطیر انتقال کاروانی از خانواده‌های گروه‌های تروریستی داعش از اردوگاه الهول در سوریه به این استان هشدار دادند.

 

شیخ «عبدالرزاق الدلیمی» از شیوخ مطرح استان الانبار در گفت‌وگو با رسانه عراقی اعلام کرد که برخی از افراد مطلع در داخل اردوگاه الهول فاش ساختند که به زودی ۳۰۰ تن از خانواده‌های سران تروریست‌های داعشی به مناطقی از الانبار، استان غربی عراق منتقل خواهند شد.

 

وی با مشکوک دانستن این جابه‌جایی هشدار داد که بازگشت خانواده تروریست‌های داعش به عراق و ارتباط گیری آنان با بانوان این استان، خطر جدی برای امنیت و ثبات مناطق آزاد شده از دست گروه تروریستی داعش است.

 

وی با ابراز شگفتی از «انتقال شمار فراوانی از زنان وابسته به گروه تروریستی داعش به عراق که بسیاری از آنان تحت پیگرد دستگاه قضائی عراق به اتهام تروریسم» هستند، خاطرنشان کرد: «اردوگاه الهول در سوریه محل استقرار بسیاری از مردان و زنان تحت تعقیب دستگاه قضائی عراق به اتهام ارتکاب قتل و بمب گذاری و حمایت از تروریست‌ها است».

 

در همین راستا، بزرگان و شیوخ شهرستان «حدیثه» از توابع استان الانبار در واکنش به انتقال قریب الوقوع خانواده تروریست‌های داعش به مناطق محل سکونت خود از تهدید به قتل این گروه‌ها خبر دادند، به اذعان شیوخ این شهرستان، آنان از مدت‌ها پیش تحت پیگرد اهالی این منطقه بوده‌اند.

 

گفتنی است اردوگاه الهول که جمعیت زیادی از اعضا و خانواده گروه تروریستی داعش را در خود جای داده است، در شمال شرق سوریه و در ۱۰ کیلومتری مرز عراق قرار دارد.

 

اداره این اردوگاه را گروه مسلح موسوم به «نیروهای دمکراتیک سوریه» (شبه نظامیان قسد) وابسته به ارتش آمریکا بر عهده دارند.

 

اردوگاه الهول یک پروژه آمریکایی است که سال‌ها پیش با طرح آمریکا و متحدان منطقه‌ای خود در اراضی سوریه در مجاور مرزهای عراق با هدف گردآوری و اسکان خانواده‌های سازمان‌های مختلف تروریستی از جمله داعش تأسیس شد./ مهر

ارسال نظر